Kategorisiz Yorum Yok TAYFUN EREN BAĞCI 12 Ağustos 2014 Salı
Forivia müstakil temsilci sitesi; Network Marketing iş modelini faydalanarak , müstakil çalışmanın özgürlüğünü yaşamak isteyenlere destek vermek mahaline kurulmuştur. Emelimiz ev hanımlarına, ek iş isteyenlere, evden para kazanmak isteyenlere, talebelere , bizzat işini kurmak isteyenlere, evde iş arayanlara arzu eder part time, arzu eder full olmak time çalışabilecekleri tam olarak ve etik bir iş imkanı sunmaktır.

İnsanların hayatlarına sürpriz şekilde dokunan Forivia Network Marketing, hayal ticareti değil ürün ticareti yapmaktadır. Bu nedenle Forivia şirketinin ağ pazarlama tasarınında asla mantalitesi yer almamaktadır. Üyelik ücreti ödemeden kayıt olacağınız bu firmada sıfır anapara ile bizzat işinizi kurarsınız.

İnternet ortamında hanelere iş veren firmalar bulunmaktadır . Bu firmaların vereceği işleri zamanında teslim etmezseniz anlaştığınız ücreti alamazsınız. Forivia Network Marketing ise bizzat işiniz olacağı için ne kadar emek ve zaman ayırmanız gerektiğine tek siz hüküm verirsiniz. Bununla Birlikte evlere iş veren firmalar doğruluk ettiğiniz fiyatın mahaline çok cüzi miktarlar öder. Forivia ise hanede ek iş arayanlar için yüksek gelirler elde etmenizi sağlayacak ve yaşam standartlarınızı yükseltecek asrın işidir. En mühim farklılık ise; hanelere iş veren firmalar başkaları için çalıştığınız işleri barındırır. Forivia Network marketing işinde yalnızca kendiniz için çalışırsınız. Nedeni Ise bu iş, sizin işinizdir! Bizzat işinizi kurup, farkınızı yaratmanın fırsatıdır!

Doğrudan satış sektöründe yer alan Forivia, natürel ve sağlıklı ürünlerini ek ciro isteyenler, hanede iş arayanlar ve bizzat işini kurmak isteyenlerin tarafından tüketicilerine eriştiren tamamı Türk sermayeli bir şirkettir. Forivia müstakil temsilci sitesi olarak bizim görevimiz ise kişilerin ek olarak sağlıklı yaşayabilecekleri bir hayat yaratırken ek ciro , hanede iş ve bizzat işini kurma imkanlarını size verebilmektir.

Forivia müstakil temsilci sitesi size zenginlik vermez. Süratle büyümeye süren Network marketingsektöründe zenginliği kazanmanız için gereken ortamı ve imkanı sunar.

Ülkemizi ve insanlarımızı hem sıhhat açısından aynı zamanda ekonomik açıdan ek olarak ileri noktalara taşımakta sizlerinde yer almasından mutluluk duyarız… Saygı ve sevgilerimizle, Forivia Müstakil Temsilci Sitesi http://www.evdeisimkanlari.com


Yorumlar ;


Yorum Yap ;